KURSUS: Skab resultater og hold fokus med De 7 Gode Vaner™

Fordyb dig i De 7 Gode Vaner™ og optimer dine personlige resultater i dit professionelle og private liv

Lige meget hvor kompetente og effektive vi selv mener vi er, vil de fleste af os næppe opleve en konstant og vedvarende succes medmindre vi effektivt påvirker, engagerer og samarbejder med andre for at forbedre og forny egne evner. Disse elementer er kernen i personlig-, team og organisatorisk effektivitet.

De 7 Gode Vaner™ er et intensivt forløb, der handler om dig og hvordan du kan opnå balance i livet. Du vil få værktøjer, der hjælper dig med at nå dine vigtigste mål, og nye vaner for mærkbart at kunne opretholde effektiviteten i dit liv. Du får metoder til at styrke samarbejde og kommunikationen med andre samt optimalt at udnytte hinandens kompetencer til at skabe nye resultater, som du længe har villet arbejde på.

De 7 Gode Vaner™ er udviklet til at hjælpe individer på alle niveauer i en organisation til at opnå øget effektivitet ved at lære og anvende paradigmer og adfærd til at forbedre menneskelig effektivitet.

De 7 Gode Vaner™ består af:


 • VÆR PROAKTIV

  Her sættes fokus på at gøre sig selv ansvarlig for resultaterne og påvirkningen af disse i en positiv retning.

 • BEGYND MED SLUTNINGEN

  Her arbejdes med din personlige mission og med at sætte mål for opgaver.

 • GØR DET FØRSTE FØRST

  I stedet for konstant at reagere på hasteopgaver, lærer Vane 3 dig at prioritere og opnå dine vigtigste mål.

 • TÆNK VIND-VIND

  Her sættes fokus på, hvordan du kan udbygge relationer og samarbejde mere effektivt og med høj tillid. Der arbejdes med konflikthåndtering og hvordan du kan indgå Vind-Vind aftaler.

 • SØG FØRST AT FORSTÅ, DERNÆST AT BLIVE FORSTÅET

  Her arbejdes med at kommunikere overbevisende og troværdigt, og hvordan du kan blive bedre til at lytte effektivt.

 • SKAB SYNERGI

  Her sættes fokus på hvordan vi udvikler vores evner til at værdsætte og udnytte forskelligheder. Derved kan der skabes kreativt samarbejde og nye innovative løsninger.

 • SLIB SAVEN

  Her arbejdes med praktiske og konkrete metoder til at skabe balance og fremdrift i livet.


Tilmeld dig kurset her


Dato (*)

Navn(*)

Email (*)

Virksomhed/Organisation (*)

Reference/PO nummer

Postnummer (*)

By (*)

Telefon (*)


Praktiske spørgsmål og tilmelding
Kim Nielsen

Kim Nielsen

CFO & Operation Manager Email: kin@franklincovey.dk Mobile: +45 2329 5360


Individ


Med de 7 Gode Vaner™ udvikler du modenhed, større produktivitet samt evnen til at lede dig selv. Dette fører til, at du med et knivskarpt fokus og omhyggelig planlægning eksekverer dine vigtigste prioriteter.

Team


I fællesskab med andre øger de 7 Gode Vaner™ teamets engagement, værdier samt samarbejde. Dermed bliver kommunikationsevnen styrket og relationer styrkes.

Organisation


I en organisatorisk sammenhæng skaber de 7 Gode Vaner™ en ramme til at udvikle kerneværdier og skaber en yderst effektiv kultur. Nuværende ledere samt personer med stort lederpotentiale, der udviser kompetence og karakter udvikles.