KURSUS: Få 20% mere tid med De 5 Valg™

Processen i De 5 Valg™ til ekstraordinær produktivitet øger målbart produktiviteten hos individer, teams og organisationer.

Vores løsning, De 5 Valg til Ekstraordinær Produktivitet™, som starter med en to-dages workshop, viser dig hvordan du kan frigøre mere tid til det der betyder allermest for dig, i dit liv.

På workshoppen lærer du enkelte effektiviserende discipliner, der vil gøre dig i stand til konstant at opnå vigtige resultater. Den nyeste forskning kombineret med mange års erfaring, gør dig i stand til at udnytte de adskillige muligheder og teknologier, der er til rådighed i dag.

De 5 Valg™ består af:


 • AGÉR PÅ DET VIGTIGE

  I dagens Danmark, drukner vi i e-mails, bliver overvældet af krav, og prøver konstant at gøre mere med mindre. De 5 Valg™ hjælper med at adskille de virkelig vigtige prioriteter fra forstyrrelser, så du kan fokusere på det, der gør en forskel.

 • STRÆB EFTER DET EKSTRAORDINÆRE

  Alle vil gøre en forskel. Ofte forhindrer modstridende prioriteter os i at nå ekstraordinære resultater. Ved brug af De 5 Valg™ vil du redefinere dine roller for at nå ekstraordinære resultater og dine vildt vigtige mål.

 • PLANLÆG DE STORE STEN

  Den eksplosive stigning i arbejdspres kan få folk til at føle sig hjælpeløse og ude af kontrol. Med De 5 Valg™ genvinder du kontrol over dit arbejde og liv gennem en indarbejdet rutine i planlægning og eksekvering. En rutine som fører til ekstraordinære resultater.

 • STYR DIN TEKNOLOGI

  En elektronisk lavine af e-mails, sms’er og meddelelser på sociale medier truer mere end nogensinde produktiviteten. De 5 Valg™ udnytter teknologien og beskytter dig mod forstyrrelser gennem optimering af platforme som f.eks. Microsoft® Outlook® til at øge din produktivitet.

 • HOLD GANG I ILDEN

  Dagens udmattende og pressede arbejdsmiljø slider på folk med en alarmerende hastighed. Ved at bruge De 5 energi drivers™, kan du udnytte den seneste hjerneforskning til konstant at oplade din mentale og fysiske energi.

De-5-valg-bog

Tilmeld dig kurset her

1-dags kursus: 5.900kr. eks. moms
2-dages kursus: 11.800kr. eks. moms

Dato (*)

Navn (*)

Email (*)

Virksomhed/organisation

Adresse (*)

Reference/PO nummer

Postnummer (*)

By (*)

Telefon(*)


Praktiske spørgsmål og tilmelding
Kim Nielsen

Kim Nielsen

CFO & Operation Manager Email: kin@franklincovey.dk Mobile: +45 2329 5360


Se videoer om de 5 valg™

Udfordringen


Lavinen af information, som rammer os fra alle sider (f.eks. sms, email, tweets, blogs og reminders), kombineret med kravene fra vores karriere, er overvældende og forstyrrende. Den store mængde af information truer vores evne til at tænke klart og tage kloge beslutninger om, hvad der er vigtigt.

Hvis vi reagerer på de stimuli uden uforstyrret dømmekraft, vil vi ikke lykkedes med at nå de mål, som er de vigtigste i vores professionelle og personlige liv.

Løsningen


FranklinCoveys løsning, De 5 Valg til ekstraordinær produktivitet™, inspirerer dig til at indføre en proces, som markant øger din mulighed for at opnå de vigtigste ting i livet.

Understøttet af videnskab og års erfaring giver løsningen ikke kun en målbar øgning i produktiviteten, men også et fornyet engagement og opnåelse af dine mål.