Ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling hos FranklinCovey har fokus både på det strategiske- og det personlige lederskab. Som leder er det vigtigt, at du når dine mål og har tilfredse medarbejdere og det stiller store krav til dine ledelseskompetencer.

Vores ledelsesuddannelser har fokus på at styrke dit lederskab og arbejdsglæde, så du kan være en rollemodel, der skaber en positiv og motiverende atmosfære blandt virksomhedens medarbejdere.

Professionel ledelsesudvikling skaber tydelige resultater, og organisationen opnår en mere effektiv og robust ledelse. Vi tilrettelægger, i samarbejde med dig og organisationen, et tilpasset lederudviklingsforløb.

Vi har i FranklinCovey dokumenteret effekt på alle vores udviklingsforløb til ledere.

Det kræver både menneskelig indsigt og stor forretningsforståelse at kunne skabe resultater på både kort og langt sigt. Vores ledelsesudvikling har derfor fokus på at udvikle den enkelte leder på flere niveauer – startende indefra og ud. 

Kombinationen af forretningsudvikling og ledelsesudvikling

Ledere udvikler sig hurtigere, når ledelsesudviklingen er i samspil med dagligdagen. Ved at koble forretningsudvikling og ledelsesudvikling skaber vi unikke forretningsmæssige resultater hos vores kunder med fokus på top- og bundlinje.

Vi arbejder med ledelse på tre niveauer:

1)  at lede sig selv 

2)  at lede sit team

3)  at lede andre ledere 

De tre niveauer omsættes i den organisatoriske kontekst til fem niveauer:

  •     Organisatoriske ledere
  •     Seniorledere
  •     Teamledere
  •     Ledere på vej
  •     Individuelle bidragsydere

Dit mindset varierer alt afhængig af dit niveau som leder. De unikke udfordringer, som vi ser dem, på hver af disse niveauer, er:

Ledelsesudvikling

Med FranklinCoveys principper kan du skabe en kultur, der sikrer, at alle samarbejder mod et fælles mål. Samarbejdskulturen vil ændre dit teams adfærd og vaner, så resultaterne kommer af sig selv.

Den eneste konkurrencefordel din organisation har, er dens kultur. Og jeres kultur afspejler ledernes adfærd og vaner. Med udgangspunkt i FranklinCoveys ledelsesudvikling kan du skabe en samarbejdskultur, hvor alle arbejder inden for samme værdisæt og mod fælles mål.

Hvad gør en dygtig leder?
Den dygtige leder bringer både sin personlighed og sine kompetencer i spil. FranklinCovey hjælper med at udvikle ledere på tre niveauer: Lede sig selv, Lede sit team og Lede andre ledere.

Det handler i korte træk om at ændre sin egen adfærd, inden man kan ændre på kulturen i sit team og i hele organisationen. På den måde opnår du optimal effektivitet og skaber resultater nu og fremover.


FranklinCoveys principper gør dig til en leder som:
– Skaber konkurrencefordele gennem en samarbejdskultur
– Når enestående resultater igen og igen
– Motiverer dit team til at nå de vigtigste mål
– Har dine kunders, kollegers og andre interessenters loyalitet


Du kan trække på FranklinCoveys ydelser og metoder, så det passer til dine egne og din organisations udfordringer:
– Læs vores bøger Gå til webshop
– Online moduler og webinarer Se aktuelle tilbud
– Deltag i kurser Se kurser og datoer
– Book en skræddersyet workshop Kontakt os for mere information
– Individuel rådgivning Få et tilbud
 
”Vi har valgt at arbejde med FranklinCoveys All Access Pass for, hurtigt, at nå over 300 ledere i forskellige lande med on-demand online træning, der kan gennemføres på tidspunkter, der passer den enkelte.” Lars Novrup, SVP, Head of HR Development, Nets A/S