“We enable greatness in people and organizations everywhere”

FranklinCovey er en global leder der skaber forretningsmæssige resultater.

I Danmark har FranklinCovey eksisteret siden 2002, og er den danske del af en af verdens førende konsulentvirksomheder, FranklinCovey, som opererer i mere end 150 lande.

Vi er eksperter inden for:  


Mange af vores kunder er internationale organisationer, som ønsker at skabe vedvarende forandringer til at opnå forretningsmæssige resultater. Vi hjælper også mindre virksomheder med samme behov og maksimerer deres vækstpotentiale.

Du kan derfor forvente at få en strategisk sparringspartner, der lytter til dine udfordringer og gennem vores mangeårige erfaring skræddersyr løsninger præcis til dine behov.


BOOK ET SPARRINGSMØDE MED OS ALLEREDE I DAG.
Det handler om at opbygge en resultatorienteret og sund kultur

Vi tror på at enestående resultater opnås, når medarbejderne engageres og alle arbejder efter et fælles mål.

Hos FranklinCovey mener vi, at en organisations fremskridt afhænger af medarbejdernes engagement og hvilken kultur, der hersker i organisationen. For at opnå nye resultater, må de eksisterende adfærdsmønstre
og kulturer udfordres, således at der kan skabes de optimale rammer for medarbejderne.

Det er med vores ekspertise inden for disse områder, at vi i over 10 år har hjulpet vores kunder til at nå deres vigtigste strategiske mål, gennem ændringer i menneskelig adfærd.

Det kræver en fokuseret indsats at kunne prioritere i en travl hverdag, og vi har værktøjerne, der kan hjælpe med at løfte jeres organisation op på det næste niveau.