Personlig planlægning og effektivitet

Personlig planlægning og effektivitet hos FranklinCovey hjælper dig med at bryde de dårlige vaner og få styr på din tid og dine vigtige opgaver. Du får effektive værktøjer til at organisere og prioritere din arbejdsdag, så du får større overblik, bedre workflow og bliver 20% mere effektiv i din hverdag.

Voldsom travlhed og hektiske arbejdsdage er hverdagskost for mange. Distraktioner og konkurrerende prioriteter samt mangel på klar kommunikation får selv de mest talentfulde medarbejdere til at føle sig magtesløse, hjælpeløse og umotiverede.

Du kender sikkert de arbejdsdage, hvor det er svært at holde fokus og koncentrationen på dine vigtige opgaver. Du oplever hyppige afbrydelser, der får dig til at miste fokus, så du springer rundt mellem opgaverne. Dette medfører, at mange af dine opgaver bliver udskudt til sidste øjeblik, og du føler ofte, at alt haster.

Konsekvenserne af dette er ofte reduceret engagement, stress, udmattelse, sygdom, øget personaleomsætning og høje omkostninger for de enkelte medarbejdere og organisationen, og når man opdager det, er det som regel for sent.

Personlig planlægning og effektivitet har altid været et af vores store fokusområder i FranklinCovey. Vi har erfaring med at øge produktiviteten ved, at den enkelte får indsigt og effektive værktøjer til at planlægge og styre sin tid effektivt, tage kontrol over afbrydelserne og får ændret uhensigtsmæssige vaner.

Vi arbejder med planlægningsværktøjer, der øger produktiviteten med op til 20% i både små og store organisationer og har, gennem vores arbejde med dette, identificeret tre områder, som medarbejdere og ledere ofte kæmper med:

  • Prioritering: Regelmæssig investering af din tid, opmærksomhed og energi på de højeste prioriteter.
  • Planlægning: Afslutning af projekter til tiden, inden for budget og med den højeste kvalitet.
  • Kommunikation: Effektiv formidling af dit budskab så du kan påvirke andre – også virtuelt.

For at hjælpe organisationer med at overvinde disse udfordringer, har vi udviklet forskellige programmer, der vil øge din evne til personlig planlægning, kommunikation og effektivitet. Vi ved erfaringsmæssigt, at vores programmer er med til at skabe ro og større arbejdsglæde i dagligdagen. De forskellige programmer kan bruges individuelt og, endnu bedre, som en kombineret løsning.

FranklinCovey giver dig og dit team værktøjer som sikrer, at I bruger jeres tid, opmærksomhed og energi på de vigtigste opgaver. I vil hurtigt opleve en øget produktivitet. Og det bliver lettere at gennemføre jeres projekter med succes.

En lavine af information rammer os fra alle sider, og kravene om at præstere resultater er overvældende. Vores evne til at tænke klart og tage kloge beslutninger er derfor under massivt pres. Hvis du konstant reagerer på alle disse stimuli, går det ud over din produktivitet, og du får svært ved nå de vigtigste mål på jobbet og på den private front.

Hvordan bliver du og dit team mere effektive?
Med FranklinCoveys program, De 5 Valg til ekstraordinær produktivitet™, bliver du og dine medarbejdere bedre til at filtrere det vigtige fra det mindre vigtige. I lærer at skelne mellem ”vigtigt” og ”haster” og får frirum til at træffe de rigtige beslutninger.

Det er dokumenteret, at denne proces ikke kun giver en målbar øgning i produktiviteten; Alle medarbejdere bliver mere engagerede og bedre til at opfylde deres personlige mål.De-5-valg-bog

“De 5 Valg™ til Ekstraordinær Produktivitet er fundamentet for at kunne sige det brændende ja og det velargumenterede nej.” – Medforfatter, Tonny Maak
KOM I GANG ALLEREDE I DAG – FIND BOGEN I WEBSHOPPEN

Sådan kommer du i gang:


Løsninger

”Vi har besluttet, at De 5 Valg™ for Ekstraordinær Produktivitet skal være en del af vores kultur.”
Jørn Rønning, General Manager, Lenovo Denmark

Her får du et tip til, hvordan du lærer at skelne mellem ”vigtigt” og ”haster”.


FranklinCovey kan hjælpe dig til at blive mere produktiv:
– Du lærer at bruge din værdifulde tid, opmærksomhed og energi på de vigtigste opgaver.
– Du bliver i stand til at gennemføre projekter med succes – til tiden og indenfor budgetrammen.
– Du får større gennemslagskraft – både 1-til-1 og i større forsamlinger.

Du kan trække på FranklinCoveys ydelser og metoder, så det passer til dine egne og din organisations udfordringer:
– Læs vores bøger Gå til webshop
– Online moduler Se kurser
– Deltag i kurser Se kurser og datoer
– Book en skræddersyet workshop Kontakt os for mere information
– Individuel rådgivning Få et tilbud