Tillid er nøglen til succes

Ledere og organisationer, der arbejder metodisk med tillid, kommer lettere til resultater. Organisationer med en høj grad af tillid, har et afkast, der er tre gange bedre end virksomheder med en lav grad. Den gode nyhed er, at alle kan lære at udvikle tillid.

At kunne arbejde målrettet med at styrke tillid er én af de helt fundamentale kompetencer i forandringsledelse. En undersøgelse har vist, at en stigning på 10% i tillid i organisationen har samme effekt som lønstigninger på 36%.

Uanset hvilket forandringsinitiativ eller strategisk projekt du søsætter, så vil forandringen tage længere tid og koste mere, hvis organisationens kultur er præget af lav tillid. Vi ser i både store og små organisationer, at ved at installere tillid som ”operativsystem” i organisationen, bliver en stor del af den iboende modstand mod forandringer ryddet af vejen.

Stephen M. R. Covey har skrevet bogen The Speed of Trust. Her forklarer han, hvorfor tillid i organisationen er altafgørende for succes.

Speed-of-trust-bog

Virkningen af tillid er ofte overset. Stephen M.R. Covey afdækker tilgangen til tillid som den afgørende forskel i den globale økonomi.
KØB BOGEN I WEBSHOPPEN

Fokusér på tillid – så stiger engagementet af sig selv.
Hos FranklinCovey udfordrer vi holdningen om, at tillid er en blød og udelukkende social værdi. Vores research viser, at tillid fungerer som en stærk, økonomisk drivkraft – en målbar størrelse, der gør virksomheder mere profitable. Fordi tillid øger medarbejdernes engagement og tilfører relationer en udbytterig dynamik.

FranklinCovey har udviklet en enkel og skalerbar proces som:
– Skaber en tillidskultur med høj grad af engagement og samarbejde
– Øger tempoet og reducerer omkostningerne i hele virksomheden
– Udvikler højt ydende teams, som tager ansvar for egne resultater
– Øger succesraten betydeligt ved en fusion eller overtagelse

Du kan trække på FranklinCoveys ydelser og metoder, så det passer til dine egne og din organisations udfordringer:
– Læs vores bøger Gå til webshop
– Book en skræddersyet workshop Kontakt os for mere information
Train the trainer: En person fra din virksomhed bliver certificeret i at træne de øvrige medarbejdere i FranklinCoveys tillidsproces Kontakt os for mere information
– Individuel rådgivning Få et tilbud