Værdiskabende salg

Med FranklinCoveys program, Helping Clients Succeed® får din salgsproces en rådgivende tilgang. Dine sælgere opbygger et tillidsforhold til kunderne og sælger derfor mere.

Grundfilosofien i i FranklinCoveys prisvindende program, Helping Clients Succeed® er, at jo mere du fokuserer på at hjælpe dine kunder til at få succes, jo mere succesfuld bliver du selv. Det handler om at give salgsprocessen en mere rådgivende tilgang.

Se hvordan i denne video:

Sælgere, der har lært at fokusere 100 procent på at hjælpe deres kunder med at lykkes, skaber bedre salgsresultater. Det er ikke længere nok bare at få kunden til at købe. En sælger skal også hjælpe kunden med at reducere hans omkostninger, øge hans indtægter og forbedre hans produktivitet, kvalitet og kundetilfredshed.

Helping Clients Succeed® giver dig processer og værktøjer som gør det muligt for dine sælgere at opbygge gode relationer til jeres kunder – et tillidsforhold, hvor sælgeren først og fremmest forstår kundens behov og derefter sammen med ham skaber en win-win løsning.

let's-get-real-or-let's-not-play-bog

Køb bogen bag det prisvindende salgstræningsprogram og få inspiration til hvordan du bliver en ’trusted advisor’ overfor dine kunder.
BESØG WEBSHOPPEN OG KØB BOGEN


Sådan kommer du i gang:

Med FranklinCoveys Helping Clients Succeed® vil du differentiere dig fra dine konkurrenter og sælge mere, fordi:
– Du fokuserer på at hjælpe dine kunder med at lykkes og skaber derved et tillidsforhold
– Du bryder med det modsætningsforhold sælger-kunde, som hæmmer købsprocessen
– Du stiller effektive spørgsmål og lytter, så kunden føler sig forstået og værdsat
– Du foreslår løsninger, der opfylder kundens behov og købskriterier
– Du opstiller en effektiv beslutningsproces, så kunden nemt kan træffe den bedste beslutning
– Du anbefaler kunden win-win løsninger, der skaber mere værdi for begge parter

Helping Clients Succeed® er opdelt i tre faser, som kan gennemføres samlet eller hver for sig:

Salgsmodel-til-succes

Løsninger

“Helping Clients Succeed passer perfekt til FLSmidth – og på et vanskeligt marked har vi opretholdt vores position som markedsleder. Sammen med FranklinCovey fortsætter vi implementeringen af skræddersyede procedurer til bl.a. forberedelse af kundemøder og interne statusmøder.”Martin Strouhal, Senior Vice President, FLSmidth
Du kan trække på FranklinCoveys ydelser og metoder, så det passer til dine egne og din organisations udfordringer. Mange foretrækker Train the trainer-konceptet, hvor en person fra virksomheden bliver certificeret i at træne de øvrige medarbejdere i FranklinCoveys tillidsproces.

– Læs vores bøger Gå til webshop
– Book en skræddersyet workshop Kontakt os for mere information
– Train the trainer Læs mere
– Individuel rådgivning Få et tilbud